Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@03:57:10 GMT

دکتر پوست خوب برای درمان جوش را چگونه پیدا کنیم؟

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۱۸۳۰

دکتر پوست خوب برای درمان جوش را چگونه پیدا کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

جوش صورت جزء مشکلات پوستی به خصوص در نوجوانان است که در صورت درمان نشدن تأثیر زیادی در کاهش اعتماد بنفس افراد دارد. برای درمان جوش به صورت اصولی باید از دکتر پوست متخصص و حرفه‌ای کمک بگیرید، تا ضمن درمان جوش‌ها از بروز دوباره آن‌ها نیز جلوگیری گردد.

علت ایجاد جوش روی صورت و بدن

جوش روی صورت و بدن به چه دلیلی به وجود می‌آید؟ این سوال همه افراد است که به جوش مبتلا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوش در واقع در صورت زمانی رخ می‌دهد که منافذ چربی متصل به فولیکول‌های مو با چربی یا سلول‌های مرده پوست مسدود گردد، گاهی اوقات نیز فولیکول‌ها به دلایل هورمونی بسته می‌شوند.

از شایع‌ترین دلایلی که فولیکول‌های مو بسته می‌شود، افزایش بیش از حد چربی طبیعی پوست بوده که خود را به شکل جوش نشان می‌دهد.

به طور کلی دلایل ایجاد جوش و بسته شدن فولیکول‌ها بسیار گسترده بوده که در ادامه به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

مواد آرایشی نامرغوب

استفاده کردن از لوازم آرایشی نامرغوب و حتی حفاظت شده می‌تواند منافذ پوست را مسدود کرده و جوش و آکنه به وجود می‌آورد.

بیماری‌های مختلف

گاهی اوقات به دلیل به وجود آمدن برخی از مشکلات هورمونی یا بیماری‌های اعصاب و روان لازم است که دارو‌های خاص استفاده شود. این دارو‌ها در بدن عوارضی مانند جوش در صورت، بازو‌ها سینه و کمر بروز می‌کند.

سیگار و قلیان

استنشاق دود سیگار و قلیان جزء شایع‌ترین دلایلی است که در بزرگسالان جوش‌های چرکی به وجود می‌آید.

رژیم غذایی نامناسب

استفاده از غذا‌های چرب و شیرین باعث ایجاد جوش در بخش‌های مختلف بدن می‌گردد. همچنین مصرف غذا‌های فست فود می تواند موجب ایجاد حساسیت در بدن و بروز جوش در نواحی مختلف بدن گردد.

آلودگی‌های محیطی

آلودگی‌های محیطی در صورتی که از طریق یک زخم یا جای جوش به داخل پوست نفوذ کند، موجب تحریک جوش‌ها و افزایش شدت آن‌ها می‌شود.

عوامل ژنتیکی

ژنتیک نقش موثری بر ایجاد جوش بر روی بدن افراد دارد.

تغییرات هورمونی

ایجاد جوش در نوجوانان جزء شایع‌ترین دلایل هورمونی بوده که با نامتعادل شدن هورمون‌ها و افزایش ناگهانی آن‌ها تحریک غدد چربی پوست اتفاق می‌افتد.

عدم رعایت بهداشت

در صورتی که به درستی از پوست مواظبت نکرده، جوش‌ها اولین عارضه‌هایی است که ایجاد می‌شوند. شستشوی کامل پوست پس از استفاده از لوازم آرایشی و تعریق و ورزش موجب باز نگه داشتن منافذ پوست و اکسیژن رسانی به آن شده تا سلول‌های مرده حذف گردد.

دکتر پوست چگونه جوش را درمان می‌کند؟

انواع مختلفی از جوش که هر کدام آن‌ها بر روی پوست صورت یا سایر بخش‌های بدن به وجود می‌آید که با مراجعه به دکتر پوست پس از تشخیص نوع بیماری اقدام به درمان جوش‌ها با استفاده از روش‌های مختلف می‌نمایند.

در واقع دکتر پوست پس از انجام بررسی‌های اولیه و در صورت نیاز آزمایش‌های تکمیلی روش‌های درمانی مختلف را که شامل دارو‌های خوراکی، موضعی یا استفاده از دستگاه‌های مختلف است انتخاب می‌کند.

در این بخش به بررسی برخی از درمان‌هایی که دکتر پوست ارائه می‌دهد می‌پردازیم:

تجویز آنتی بیوتیک‌های موضعی

دارو‌هایی مانند آزیترومایسین، کلیندامایسین، سولفاستامید و بسیاری از دارو‌های دیگر که به صورت پماد‌های موضعی بر سطح جوش‌ها قرار می‌گیرد.

تجویز رتینوئید‌ها

رتینوئید‌ها به صورت کرم یا ژل بوده که باید روزی یک بار بر روی پوست مالیده شود.

دارو‌های آنتی‌بیوتیک خوراکی

در روند درمان آکنه و جوش‌های پوستی پزشک متخصص پوست برخی از دارو‌های آنتی بیوتیک مانند آموکسی سیلین، سولفونامید داکسی، سیکلین‌ها و موارد دیگر را تجویز می‌کنند.

تزریق کورتیزون

تزریق کورتیزون در زمان‌هایی که التهاب جوش‌ها بسیار زیاد است، تأثیر زیادی در درمان و صاف شدن پوست می‌گذارد.

لایه بردار‌های شیمیایی

انواع مختلف لایه بردار شیمیایی وجود دارد، تقریباً تأثیرات تمامی لایه بردار‌ها یکسان است.

لیزر

لیزر و درمان‌های نوری از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های درمان جوش صورت و سایر بخش‌های بدن است و بسته به شدت بیماری بین ۴ تا ۶ جلسه در فواصل ۲ تا ۴ هفته انجام می‌شود.

در حال حاضر، از لیزر عمدتا برای ازبین‌بردن جای جوش استفاده می‌شود. این روش به کاهش میزان باکتری‌های روی پوست که منجر به بروز آکنه می‌شوند کمک می‌کند. لیزر، گرما را به کلاژن‌های زیر پوست منتقل می‌کند که باعث تسریع رشد کلاژن‌های جدید و سالم می‌شود.

میکرودرم آبریژن پوست

از میکرودرم آبریژن پوست بیشتر برای جوش‌های سر سیاه و سر سفید استفاده می‌کنند و تأثیر زیادی در درمان جوش صورت دارد.

اگرچه میکرودرم ابریژن می‌تواند به بهبود جوش‌های خفیف و آکنه کومدونال کمک کند، اما درمان مناسبی برای آکنه‌های التهابی نیست. استفاده از این روش برای آکنه‌های التهابی باعث تشدید التهاب و بروز درد شدید می‌شود.

در نهایت باید بدانید که میکرودرم ابریژن کمک زیادی به بهبود موارد شدیدتر آکنه نمی‌کند. اما هنگامی که آکنه به‌خوبی کنترل شد و التهاب آن برطرف شد می‌توانید درمان میکرودرم ابریژن را انجام دهید. به‌علاوه، این درمان ممکن است به روشن‌شدن لکه‌هایی که پس از بهبود جوش روی پوست باقی می‌مانند کمک کند.

ویژگی‌های دکتر پوست خوب برای درمان جوش

انتخاب دکتر پوست خوب برای درمان جوش اهمیت زیادی پیدا می‌کند، چرا که اغلب جوش‌ها در صورت ظاهر شده و رفع جوش‌ها و حتی جای جوش‌ها برای افراد اهمیت دارد، زیرا در زیبایی موثر است.

قبل از آن بهتر است بدانیم متخصص پوست، مو و زیبایی به درمان چه بیماری‌هایی می‌پردازد؟

دکتر پوست، مو و زیبایی در درمان بیماری‌های زیر فعالیت می‌کند:

سرطان پوست، ریزش مو، آکنه، تب خال، زگیل، سوختگی، اثر جراحت و زخم، بیماری‌های پوستی (مثل پیسی، لکه، کک و مک)، عفونت‌های باکتریایی و قارچی، بیماری‌های آلرژیک، مشکلات ناخن (انیکولیسیس)، پمفیگوئید، لوپوس، کهیر، اگزما

برای شناخت ویژگی‌های دکتر پوست خوب در زمینه درمان جوش باید به برخی از موارد توجه شود:

بررسی مدرک پزشک

بررسی مدرک پزشک و اطمینان از داشتن تخصص در زمینه پوست اهمیت دارد؛ چرا که پزشکان متخصص با تمامی شیوه‌های مراقبت پوست آشنا هستند.

زمان گذاشتن برای بیمار

متخصص پوست باید با تمرکز کافی تمامی مشکلات پوست و موی بیمار را بررسی کرده و اقدام به ارائه توضیحات لازم برای رفع نگرانی‌های افراد نماید و با پیگیری دوره درمان برای بیمار ارزش قائل شود.

عدم اجبار در تجویز محصولات خاص

متخصص پوست هرگز نباید یک دارو یا برند خاص را به بیمار پیشنهاد بدهد.

داشتن راه‌های ارتباطی مختلف

امکان ارتباط برقرار کردن با متخصص پوست از روش‌های مختلف مانند تلفن، تماس آنلاین و مراجعه حضوری به مطب به بیمار اجازه می‌دهد تا هر زمان سوال مهمی برایش به وجود آمد با پزشک خود مشورت کند.

درمان کامل جوش صورت چقدر طول می‌کشد؟

تمامی افرادی که با مشکل جوش صورت و بدن و دست و پنجه نرم می‌کنند به دنبال پیدا کردن روش‌های درمانی در مدت زمان کوتاه هستند.

درمان کامل جوش صورت چقدر طول می‌کشد؟ این سوالی است که برای همه این افراد به وجود می‌آید و نکته مهم این است که اعلام زمان مشخص برای درمان کامل جوش صورت امکان پذیر نیست.

چرا که درمان جوش صورت به عوامل مختلفی ارتباط پیدا می‌کند که پس از بررسی‌های اولیه لازم است تا در روند درمان نیز تمامی نکات گفته شده توسط پزشک رعایت شود.

در اینجا چند عامل مهم که در طول دوره درمان جوش‌ها تأثیر دارند می‌پردازیم:

نوع جوش‌ها

وجود جوش‌های سر سفید و سیاه جوش‌های زیر پوستی و مدل‌های مختلف هر کدام شیوه درمانی خاصی دارند.

شدت جوش‌ها

شدت جوش‌ها هرچقدر که بیشتر باشد، در نتیجه طول دوره درمان هم افزایش می‌یابد.

نور آفتاب

در روند درمان باید از نور آفتاب دوری شود؛ چرا که نور آفتاب می‌تواند پروسه درمان را طولانی‌تر کند.

مصرف به موقع دارو‌ها

مصرف به موقع دارو‌های خوراکی یا موضعی تأثیر بهتری در بهبود سریع‌تر آکنه‌ها و جوش‌ها دارد.

نوع درمان

استفاده از دارو‌های موضعی خوراکی لایه بردار یا دستگاه‌های لیزر و سایر دستگاه‌های دیگر هر کدام دوره درمانی متفاوتی دارند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جوش صورت درمان جوش صورت متخصص پوست تبلیغات برای درمان جوش وجود می آید دوره درمان لایه بردار فولیکول ها متخصص پوست ایجاد جوش جوش صورت روی پوست دارو ها جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند

مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، «رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کبد چرب و دردسرهایش